ORFEU I TECLES. Una història d’amor musical.

17.02.2018


Funció familar i para col·legis.
Jordi López, flauta
Patricia García, piano
 
Orfeu i Eurídice, Romeu i Julieta, Tristany i Isolda, Maria Callas i Onassis... units per una passió, un sentiment profund, al final la tragèdia enfosqueix la incandescència del seu amor. Sempre mantenint els conceptes que provoquen la creació d’un vincle tan fort i poderós, Orfeu i Tecles reivindica la idea que l’amor acaba en sofriment. En la nostra particular història floreix una curiositat per descobrir, per submergir-se en un univers nou, diferent, i aquesta concepció plena d’energia positiva es canalitza a través de la música i la interacció escènica.
Un final feliç per a una història feliç. El món dels somnis és el perfum que té el personatge de Tecles, una ballarina amb una vida interior que gira al voltant de la música creada amb el seu piano. Orfeu per contra, és un viatger pragmàtic que ha recorregut el món a la recerca d’aventures i experiències. Un dia com qualsevol altre els destins d’aquests dos personatges es creuen...
 
 
Clauede Debussy, Children’scórner 
Claude Debussy, Les chansons de Bilitis
Jules Mouquet, La flûte de Pan
Christoph W. Gluck, Orfeo et Erurice
Philipe Gaubert, Sonata Nº3. I mov.
Ian Clark, The grest train race
Olivier Messiaen, Le merle noir (selección)
Ian Clarck, Hypnosis
Jordi López, Et vull solament a tu
Cesar Franck, Sonata LaM 4º movimiento.
Strauss, Pizzicato  Polka 
Andersson, The Typewriter
Beethoven, Simfonia Nº5
 
FUNCIÓ FAMILIAR:
17/02 a las 12.00h, entrades: http://bit.ly/2C4IT7q

 

FUNCIONS PER A COL·LEGIS, del 14 al 16 de febrer, a les 10.30h:

Si eres docent d'un col·legi no et pots perdre aquesta oportunitat d'assistir, de manera GRATUÏTA, al costat dels vostres alumnes, a aquesta espectacular funció.

 

Per a assistir amb el teu col·legi a la funció escolar escriu-nos un correu a adda@diputacionalicante.es o bé crida al 965 91 91 00.
 
 
 

 

 

ADDA, Paseo de Campoamor, s/n 03010 Alicante. Todos los derechos reservados.