SALUDA DEL SR. PRESIDENT.
 
L'Auditori de la Diputació d'Alacant s'ha consolidat com un dels referents culturals de la Comunitat Valenciana per a tots els amants de la música. Un espai obert a una programació rica i variada capaç de combinar l'excel·lència amb una gran acceptació popular. L'ADDA és també un espai per a la celebració dels esdeveniments més rellevants no només de la província d'Alacant sinó també d'aquells d'abast nacional i internacional.
En aquesta pàgina web podran trobar, de forma àgil i intuïtiva, tota la informació de la programació musical estable de cada temporada així com l'anticipació dels diferents actes que se celebren amb caràcter extraordinari. També poden realitzar una visita virtual didàctica i  ben interessant per conéixer, per dins, les diferents sales, les seues característiques i prestacions específiques.
En nom de la Fundació ADDA els done la benvinguda a aquest enllaç a la xarxa que els connectarà en un clic amb la resta de l'oferta cultural i la realitat institucional de la Diputació d'Alacant i els seus diferents Organismes utònoms, Fundacions i altres Ens Instrumentals.
Gràcies a tots i esperem la vostra visita.
 
César Sánchez Pérez
President de la Diputació d'Alacant
 
ADDA, Paseo de Campoamor, s/n 03010 Alicante. Todos los derechos reservados.