Sales

L'Auditori de la Diputació d'Alacant "ADDA", disposa d'28.580 m2 per a tot tipus de reunions professionals. Disposa de:

Sala sinfónica

ADDA Sala Sinfónica

Capacitats:
913 m2 1.216 places.

Usos: Esdeveniments musicals, congressos, presentacions. Situat a la planta 0 i 1 (amfiteatre).

La Sala Simfònica, la més àmplia de l'edifici, compta amb capacitat per 1.216 places. L'aforament es reparteix entre les 744 places de la planta baixa i les 472 de l'amfiteatre, de manera que es pot utilitzar de forma independent únicament la sala inferior per actes de menys aforament. L'ampli escenari, que compta amb 271 m2, sent 22 metres d'amplada per 14 de profunditat, està rematat amb un fons recobert de pa d'or. El sostre acústic, realitzat en fusta de noguera, li confereix una excel · lent acústica. Disposa de llotges tècnics, per a la instal · lació d'elements audiovisuals, així com d'un "llotja de la Reina", d'accés directe a l'escenari. En els annexos se situen els camerinos i sales de descans i d'assaig de les orquestres.

Hall d'entrada

ADDA Hall de entrada En el amplio espacio del hall de entrada el visitante se encuentra con un “bosque” de 584 lámparas colgantes que iluminan y dan personalidad a todo el edificio. En el hall se muestran los materiales y colores que caracterizan al Auditorio: negro, blanco, madera y metal, que rememoran a los músicos y sus instrumentos.

Fóyer

ADDA Fóyer Ampli espai polivalent situat a la planta primera, per a la instal · lació d'estands, presentacions de producte o exposicions. S'accedeix des del hall principal a través d'una escalinata, amb vistes al bosc de 584 llums penjants. Àrea de trànsit i distribució d'espais, permet accedir tant a l'amfiteatre de la Sala Simfònica com a les sales de conferències i d'exposicions, dues a la planta 1. ADDA Foyer

Sala de vidre

ADDA Sala de Cristal

Capacitats:
420 m2 310 persones

Usos: conferències, recepcions, congressos, presentacions, còctel, banquets, reunions professionals, esdeveniments. Situada a la planta 0.

El nom de la sala es deu als finestrals que la circumden, dotant-la d'una extraordinària lluminositat. La sala compta amb un despatx i una sala multiusos apta per a emmagatzematge, sala de connexió a Internet o preparació de càtering.

Sala de conferències

ADDA Sala de Conferencias

Capacitats:
240 m2 216 plazas

Usos: conferències, congressos, presentacions, reunions professionals.

Dotada d'espai per a cabines per a traducció simultània i canó de projecció. Situada a la planta 1.
La sala, pensada per a l'organització de conferències i xerrades, està disposada en forma d'auditori, comptant amb 216 butaques. Disposa d'il · luminació natural superior, dotant a l'estada de calidesa i lluminositat.

Sala de música de cambra

ADDA Sala de Música de Cámara

Capacitats:
333 m2 282 butacas

Usos: esdeveniments musicals i congressos. Situat a la planta 0.

La Sala de Música de Cambra està concebuda per a concerts de petit format, així com presentacions, conferències i xerrades. El pati de butaques té 290 seients. L'escenari té una superfície de 83 m2, amb 11,5 metres d'amplada i 7,9 metres de fons. La seva espectacular sostre de fusta li confereix una extraordinària acústica. Disposa d'accés directe per la porta principal, a través del gran hall d'entrada.

Sala de col · loquis

ADDA Sala de Coloquios

Capacitats:
266 m2 150 plazas

Usos: conferències, congressos, col · loquis, presentacions, reunions professionals. Situada a la planta 2.

La sala de col · loquis està concebuda com un fòrum de forma circular amb bancs al perímetre, per a la celebració de debats, presentacions i xerrades a les que cobri importància la participació amb el públic. Per la seva configuració permet que el ponent es situï en el centre de la sala, envoltat pels seus oients. La seva particular acústica permet el seu ús sense necessitat d'emprar microfonia. Dotada d'espai per a la instal · lació de cabines per a traducció simultània.

Sala de exposicions

ADDA Sala de Exposiciones

Capacitats:
757 m2 760 plazas

Usos: exposicions, conferències, recepcions, congressos, stands, presentacions, reunions professionals, esdeveniments. Situada a la planta 1.

Aquesta sala d'àmplies dimensions disposa de 757 m2 per albergar qualsevol exposició, muntatge d'estands, activitat cultural o artística

Sala 1

ADDA Sala 1

Capacitats:
62 m2 40 persones

Usos: conferències, presentacions, reunions professionals. Dotada de cabines per a traducció simultània. Situat a la planta 2.

Sala disposada per a l'organització de reunions de petit format, amb capacitat per a 40 cadires amb pala d'escriptura en disposició de teatre.

Sala 2

ADDA Sala 2

Capacitats:
52 m2 40 persones

Usos: conferències, presentacions, reunions professionals. Dotada d'espais per a cabines per a traducció simultània. Situat a la planta 2.

Al costat de la sala 1 se situa aquesta altra sala amb igual capacitat per a 40 cadires de pala a disposició de teatre.

ADDA, Paseo de Campoamor, s/n 03010 Alicante. Todos los derechos reservados.